Система автоматичного управління загрузки зернозбирального комбайну - Горьовий, І. М.; Єніна, І. І.; Гевел, А. П. (КНТУ, 2006)
В даній статті з метою вибору можливих принципових схем системи автоматичного пристрою регулювання швидкості поступального руху комбайна в залежності від його навантаження зроблений аналіз динамічних процесів функціонування систем регулювання та запропонований автоматичний пристрій регулювання завантаження комбайна. In this article with the purpose of choice of possible of principles charts of the system of automatic device of adjusting of rate of forward movement of combine depending on his loading, the analysis of dynamic processes of functioning of the systems is done adjusting and the automatic device of adjusting of load of combine is offered.
Keywords: автоматичне управління; комбайн; пристрій регулювання; швидкість