Облікове забезпечення інноваційних процесів у малому бізнесі - Саловська, Л. В.; Савченко, О. С. (КНТУ, 2008)
У статті висвітлено напрями розвитку інноваційних процесів в Україні, розглянуто їх особливості в малому бізнесі. Визначені проблемні моменти облікового забезпечення іноваційного шляху розвитку малого бізнесу, зокрема ідентифікації людського капіталу з обліковим об’єктом, та проблеми і перспективи застосування МСФЗ для малого та середнього бізнесу. In the article directions of development of innovative processes are reflected in Ukraine. Problem moments are certain account, in particular authentications of human capital with an object account, and also outlined prospects of application of IFRS, for small and middle business.
Keywords: інноваційні процеси; людський капітал; МСФЗ; малий бізнес