Програмне забезпечення системи кібербезпеки клієнта захищеної електронної пошти спеціального призначення - Колесник, Євген Валерійович; Kolesnyk, Eugene (ЦНТУ, 2023)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки клієнта захищеної електронної пошти спеціального призначення. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки клієнта захищеної електронної пошти спеціального призначення. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки клієнта захищеної електронної пошти спеціального призначення. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Delphi 10. In this final qualification work for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for the cyber security system of a client of special-purpose protected e-mail. The purpose of the development is the cyber security system software of the client of a special purpose protected e-mail. The result of the work is a software implementation of a cyber security system for a client of special purpose protected e-mail. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on PCs of IBM PC architecture with Windows 10/11 OS. The program was developed in the Delphi 10 environment.
Cyber security system software for a special purpose secure e-mail client
Keywords: кібербезпека; захищена електронна пошта; cybersecurity; secure e-mail