Трансформація як один із способів підготовки звітності за МСФЗ - Рабошук, А. В. (КНТУ, 2005)
На підставі порівняльного аналізу способів складання фінансової звітності відповідно до вимог МСФЗ визначено особливості застосування трансформації як одного із найбільш прийнятних серед існуючих; досліджено основні етапи її здійснення. The peculiarities of the transformation method application as the most appropriate among the existing ones have been defined taking as a base the comparative analysis of the methods compiling the financial statements according to the IFRS requirements; the basic transformation stages have been researched.
Keywords: міжнародні стандарти; фінансова звітність; трансформація; МСФЗ