Модель взаємодії очної і дистанційної форм освіти у вищих навчальних закладах - Свяцький, В. В.; Sviatskyi, V. (Sp. z o.o. Nauka i studia, 2015)
Розглянута модель взаємодії очної і дистанційної форм освіти у вищих навчальних закладах. The model of the interaction of ocular and distant forms of education in high school is considered.
Model of interaction between full-time and distance education forms in high school
Keywords: вища школа; очна освіта; дистанційна освіта; модель взаємодії; high school; full-time education; distance education; model of interaction