Підвищення ефективності металообробного обладнання удосконаленням приводів - Пестунов, В. М.; Лисенко, О. В. (КНТУ, 2006)
У статті пропонується підвищити ефективність металообробного обладнання за рахунок застосування приводів з можливістю перерозподілу або управління навантаженням. In the article it is suggested to promote efficiency of metal-working equipment due application of drives with loading redistribution or management.
Keywords: металообробне обладнання; привід; перерозподіл навантаження; управління навантаженням