Контроль і самоконтроль у навчальній роботі студентів - Філіппова, Л. В. (ЦНТУ, 2019)
Розглядаються принципи навчання студентів методиці контролю і самоконтролю при аудиторній та самостійній роботі.
Keywords: контроль; самоконтроль; зворотній зв'язок; мотивація; оцінка; навички