Дослідження та програмна реалізація системи розробки структури центрів обробки даних на основі технології DCIM - Чех, М (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах хмарних технологій, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи розробки структури центрів обробки даних на основі технології DCIM. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерна інженерія; технології DCІM; розвиток ІТ