Вдосконалення механізму управління охороною праці в органах та підрозділах Міністерства надзвичайних ситуацій України - Чубань, В. С.; Горбаченко, Ю. М.; Кришталь, Т. М.; Chuban, V.; Gorbachenko, Y.; Krushtal, T. (КНТУ, 2012)
У статті на підставі комплексного аналізу з позиції системного підходу сформовано бачення щодо формування механізму управління охороною праці як важливого елементу складової державного управління Міністерством надзвичайних ситуацій України (МНС). Подано аналіз існуючої організації охорони праці в органах та підрозділах МНС. An interpretation of the mechanism of the labour protection management as an important component of state administration of Ministry of Emergencies of Ukraine (MEU) is made on the basis of complex analysis from the perspective of a systematic approach. The present labour protection arrangement in the authorities and subordinate units of MEU is analyzed as well.
Improvement of the system of the labour protection management in authorities and subordinate units of ministry y of emergencies of Ukraine
Keywords: безпека праці; охорона праці; система управління охороною праці; травматизм; МНС