Методи оцінки та шляхи стабілізації фінансового стану підприємства - Попова, С. П.; Пилипенко, А. В. (КНТУ, 2016)
У статті досліджуються методи та прийоми аналізу фінансового стану підприємства, пропонуються заходи щодо його стабілізації.
Keywords: фінансовий стан підприємства; платоспроможність; методи аналізу фінансового стану; математичні моделі; прийоми фінансового аналізу; стабілізація фінансового стану