Конструювання і розрахунок багатопозиційної карусельно-кокільної машини моделі 4979К - Балабанов, Олександр Андрійович; Balabanov, Oleksandr (ЦНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти на тему: “Конструювання і розрахунок багатопозиційної карусельно-кокільної машини моделі 4979К” складається із трьох розділів. В першому розділі виконано огляд кокільних верстатів і багатопозиційних машин. Згідно з завданням сформульовано мету і задачі кваліфікаційної роботи. В другому розділі роботи наведено опис конструкції і процесу роботи багатопозиційної кокільної машини моделі 4979К. В третьому розділі роботи наведено проектний розрахунок кокільної машини. Qualification work at the first (bachelor's) level of higher education on the topic: "Design and calculation of a multi-position carousel-chill machine model 4979K" consists of three sections. In the first section there is an overview of the machine tools and positioning machines. The tasks and tasks of the qualified robot are formulated in accordance with the instructions. The second section contains a description of the design and operation of the multi position chill molding machine model 4979К. The third section of the work presents the design calculation of the chill machine.
Design and calculation of a multi-position carousel-chill machine model 4979K
Keywords: лиття в кокіль; карусельна кокільна машина; конструювання і проектний розрахунок; die casting; carousel chill machine; design and project calculation