Технологія обробки матеріалів - Кузик, О. В.; Кропівний, В. М.; Кропівна, А. В.; Молокост, Л. А. (КНТУ, 2017)
Дані основні відомості про способи одержання матеріалів і методи обробки їх з метою одержання виробів різного призначення.
Keywords: обробка; деталь; технологія; інструмент; верстат; обладнання