Управління фінансовими ризиками підприємства в контексті досягнення цілей сталого розвитку - Вінницька, О. А. (ЦНТУ, 2025)
Досліджується управління фінансовими ризиками підприємства в контексті досягнення цілей сталого розвитку.
Keywords: фінансовий менеджмент; фінанси підприємтсва; ризик-менеджмент