Пристрій автоматичної стабілізації розрідження пульпи в млинах з циркулюючим навантаженням - Кондратець, В. О.; Кондратец, В. А.; Kondratets, V.; Сербул, О. М.; Сербул, А. Н.; Serbul, A. (Український інститут промислової власності, 2009)
Пристрій автоматичної стабілізації розрідження пульпи в млинах з циркулюючим навантаженням належить до рудозбагачувальної галузі промисловості, а саме до автоматизації процесів подрібнення руди. Устройство автоматической стабилизации разжижения пульпы в мельницах с циркулирующей нагрузкой относится к рудообогатительной отрасли промышленности, а именно к автоматизации процессов измельчения руды. A device of automatic stabilization of dilution of pulp in the mills with circulating load relates to ore-separating branch of industry, namely to automation of the ore crushing processes.
Device of automatic stabilization of dilution of pulp in mills with circulating load
Устройство автоматической стабилизации разжижения пульпы в мельницах с циркулирующей нагрузкой
http://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=130953
Keywords: циркулююче навантаження; пульпа; млин; розрідження