Сучасний стан економіки України: проблеми та перспективи розвитку - (:unkn) unknown (ЦНТУ, 2024)
Збірник містить матеріали Х Обласної науково-практичної конференції учнів та здобувачів вищої освіти “Сучасний стан економіки України: проблеми та перспективи розвитку”, яка відбулась 19 квітня 2024 року у Центральноукраїнському національному технічному університеті, м. Кропивницький. Доповіді учасників НПК присвячені проблемам та перспективам розвитку економіки кризового стану; ринку праці: професіям, тенденціям та викликам сучасності; особливостям сучасного менеджменту в епоху глобалізації та стрімкого розвитку; ключовим аспектам ведення бізнесу онлайн: Digitals, інтернет маркетингу, організайії рекламної діяльності та SMM; питанням міжнародного бізнесу та DATA-аналітики; питанням ролі молоді в економіці; викликам безпеки життєдіяльності в економічному просторі; механізмам державного регулювання інноваційного розвитку економіки з акцентом на регіональний аспект.
Keywords: захист прав споживачів на ринку послуг; вимушена трудова міграція населення України; оцінювання рентабельності діяльності підприємств; розвиток крафтових виробництв у Кіровоградській області; економічні наслідків воєнного конфлікту; ринко праці України; HR-менеджмент; інтеграція цифрових технологій; антикризового управління в аграрному секторі України