Механізм лінійних переміщень - Павленко, І. І.; Валявський, І. А.; Валявський, А. І.; Pavlenko, I.; Valiavskyi, I.; Valiavskyi, A.; Павленко, И. И.; Валявский, И. А.; Валявский, А. И. (Український інститут промислової власності, 2010)
Корисна модель належить до галузі верстато-будування, а саме до технологічного обладнання з паралельною кінематикою. A mechanism of linear displacements comprises engine, toothed and screw gears, hollow movable beam and tubular body. Between the body of toothed gear and the screw a thrust bearing is installed.
Mechanism of linear displacements