Соціальні наслідки кризи на селі та шляхи їх подолання - Сиротюк, В. І.; Костромін, Г. Т. (КНТУ, 2010)
В статті автори аналізують соціальні наслідки кризи на селі, рівень забезпечення сільського населення об'єктами соціальної інфраструктури, динаміку їх розвитку. Центральне місце в дослідженні займає розкриття необхідності переустрою життя сільського населення, покращення їх соціально-побутових і культурних умов. Вносяться обґрунтовані пропозиції щодо вирішення цих питань.
Keywords: село; селяни; соціальна сфера; соціальна інфраструктура; доходи; безробіття