Створення інноваційно-інтегрованих структур як напрям оптимізації нарахування і сплати податків суб’єктами господарювання - Шалімова, Н. С.; Селіщева, Є. В. (НУВГП, 2020)
На сучасному етапі більшість малих та середніх підприємств стикається з низкою проблем, які пов’язані з оптимізацією оподаткування. Вирішити ці питання можливо шляхом створення інноваційно-інтегрованих структур.
Keywords: інновації; інноваційно-інтегровані структури; оподаткування; оптимізація