Програмне забезпечення системи обслуговування ІТ-інфраструктури - Гут, Владислав Вадимович; Hut, Vladislav (ЦНТУ, 2021)
В даній кваліфікаційній бакалаврській роботі розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи обслуговування ІТ-інфраструктури. Метою розробки є програмне забезпечення системи обслуговування ІТ-інфраструктури. Результат роботи – програмна реалізація системи обслуговування ІТ-інфраструктури. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows ХР/Vista/7/8/10. Програму розроблено в середовищі Delphi 10. In this bachelor's qualification the software which is intended for system of service of an IT infrastructure is developed. The purpose of the development is the software of the IT infrastructure maintenance system. The result is a software implementation of the IT infrastructure maintenance system. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. Developed user-friendly interface. Instructions for working with software are given. The program can be used on an IBM PC with Windows XP / Vista / 7/8/10. The program is developed in the Delphi 10 environment.
IT infrastructure maintenance system software
Keywords: комп’ютерна інженерія; ІТ-інфраструктура; computer engineering; IT infrastructure