Спосіб автоматичної стабілізації розрідження пульпи в млинах з циркулюючим навантаженням - Кондратець, В. О.; Кондратец, В. А.; Kondratets, V. (Український інститут промислової власності, 2014)
Спосіб автоматичної стабілізації розрідження пульпи в кульових млинах з циркулюючим навантаженням, що працюють в замкнутому циклі зі спіральним механічним класифікатором. Додатково вимірюють площу поперечного перерізу потоку руди на конвеєрній стрічці, а автоматичне регулювання здійснюють поділом повної витрати води в млин на три нерівні частини, першу з яких подають безпосередньо на руду, що направляється у технологічний агрегат, автоматично змінюючи кількість рідини за витратою поверхні твердого в рудному потоці, помноженій на товщину водяної плівки, що утримується молекулярними силами зчеплення. Способ автоматической стабилизации разрежения пульпы в шаровых мельницах с циркулирующей нагрузкой, работающих в замкнутом цикле со спиральным механическим классификатором. Дополнительно измеряют площадь поперечного сечения потока руды на конвейерной ленте, а автоматическое регулирование осуществляют разделением полного расхода воды в мельницу на три неравные части, первую из которых подают непосредственно на руду, которая направляется в технологический агрегат, автоматически изменяя количество жидкости по расходу поверхности твердого в рудном потоке, умноженному на толщину водяной пленки, удерживаемой молекулярными силами сцепления. Disclosed is a method for automatic stabilization of pulp dilution in ball mills with a circulating load operating in a closed loop with a spiral mechanical classifier. A cross sectional area of ore flow on a conveyor belt is additionally measured, and automatic adjustment is carried out by separation of a full flow of water to the mill into three unequal parts, the first of which is fed directly on the ore, which is sent to the process unit automatically changing the amount of fluid flow in conformity with the consumption of the solid surface in the ore flow multiplied by the thickness of water film retained by molecular cohesive forces.
Method for automatic stabilization of pulp dilution in ball mills with circulating load
Способ автоматической стабилизации разрежения пульпы в шаровых мельницах с циркулирующей нагрузкой
http://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=201453
Keywords: розрідження; пульпа; стабілізація; циркулююче навантаження