Вплив фінансово-економічної кризи на інвестиційний розвиток Кіровоградської області - Ридзевська, О. В.; Rydzevska, О. (КНТУ, 2010)
В статті проведено аналіз статистичних показників інвестиційної діяльності Кіровоградської області за 2007-2009 роки в контексті світової економічної кризи; окреслено круг проблем, які заважаютьзростанню інвестиційної активності регіону; описано регіональні переваги, які можуть стати факторамиперспективного економічного зростання; висунуто основні пропозиції з приводу покращенняінвестиційної привабливості Кіровоградської області. There is the analysis of statistics of investment activity of the Kirovograd area for 2007-2009 in acontext of a world economic crisis is carried out in article; the circle of the problems, disturbing to increase ofinvestment activity of region is outlined; regional advantages which can become factors of perspective economic development are described; the basic propositions concerning improvement of investment appeal of the Kirovograd area are put forward.
The influence of financial and economic crisis to the investment development of Kirovograd area
Keywords: інвестиційний розвиток; інвестиційна привабливість; фактори впливу; світова економічна криза