Податкові системи зарубіжних країн - Фоміна, Т. В. (ЦНТУ, 2018)
Методичні рекомендації з курсу «Податкові системи зарубіжних країн» призначено для допомоги студентам спеціальності «Облік і оподаткування» всіх форм навчання оволодіти системою знань у сфері формування, функціонування та розвитку податкових систем зарубіжних країн у сучасних умовах, що характеризуються широким розвитком міжнародної економічної інтеграції.
Keywords: податкова система; податкові системи зарубіжних країн; непряме оподаткування; ставки податку; диференційовані ставки; пряме оподаткування