Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки. Вип. 33 - (:unkn) unknown (ЦНТУ, 2018)
В збірнику викладені результати наукових досліджень з питань економічної теорії та практики, економіки праці, галузей промисловості, сільського господарства, транспорту; менеджменту організацій; фінансів, кредиту, грошового обігу; маркетингу; обліку, аудиту, аналізу господарської діяльності; міжнародних економічних відносин; економічної кібернетики; використання математичного механізму і сучасної обчислювальної техніки тощо.
The collection of scientific works of Kirovohrad national technical university. Economic sciences. Issue 33
Keywords: збірник наукових праць; наукові праці; економічні науки