Проблеми інституту банкрутства в Україні - Пасічник, М. С.; Котенко, Т. М.; Pasechnik, M.; Kotenko, T. (КНТУ, 2012)
В статті описано становлення і розвиток інституту банкрутства в Україні як механізму регулювання ринкової економіки, наявні проблеми і пропозиції їх вирішення. Розглянуто підходи, які були визначені для виокремлення цілей процедури банкрутства і наведено причини банкрутства вітчизняних підприємств. The article describes the formation and development of the institute of bankruptcy in Ukraine as the mechanism of regulating the market economy, the existing problems and solutions of them. There were considered the approaches which were identified for separation purposes of bankruptcy proceeding and causes of domestic enterprises bankruptcy.
Problems of institute bankruptcy in Ukraine
Keywords: банкрутство; інститут банкрутства; неспроможність; регулятор; ринкова економіка