Фактори, які впливають на систему оцінки праці робітників, і їх класифікація - Левандовська, Н. І. (КНТУ, 2007)
В статті автор аналізує систему оцінки праці робітників, досліджує фактори, які впливають на цей процес. Основне місце приділяється дослідженню цих факторів, обґрунтовується необхідність більш повного обліку. In the article the author analyzes system of an estimation of work of workers, investigates factors which influence this process. The basic place is given specification of classification of these factors, necessity of more full account is proved.
Keywords: праця; оцінка праці; фактори праці