Корнічева, Г. І.2020-02-012020-02-012018Технологія зберігання і первинної переробки продукції рослинництва : метод. вказ. до виконання лаб. робіт : студ. спец. 201 „ Агрономія” / [уклад. Г. І. Корнічева] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. заг. землеробства. - Кропивницький : ЦНТУ, 2018. - 58 с.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/9243Висвітлено теоретичні та практичні питання визначення якості продукції рослинництва, яка призначена для зберігання та переробки. Подано способи післязбиральної доробки зерна та плодоовочевої продукції, методи контролю її якості. Рекомендовано студентами стаціонарної (заочної) форми навчання спеціальності 201 „ Агрономія” за вимогами освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів.uk-UAтехнологічні показники зернапіслязбиральна доробка зерназберігання зерназберігання плодово-овочевої продукціїТехнологія зберігання і первинної переробки продукції рослинництваLearning Object