Системи автоматизованого проектування в електроенергетиці - Віхрова, Л. Г.; Зінзура, В. В. (ЦНТУ, 2022)
В методичних вказівках приведена загальна характеристика освітньої компоненти «Системи автоматизованого проектування в електроенергетиці», зокрема: мета, предмет, завдання, передумови вивчення та результати навчання. Наведено перелік тем для самостійного вивчення освітньої компоненти, посилання на рекомендовану літературу а також питання для самоконтролю. Надано загальні рекомендації стосовно організації самостійної роботи під час роботи з літературою, підготовки до виконання лабораторних робіт. Наводиться інформація стосовно політики дисципліни, форм та вимог контролю.
Keywords: автоматизоване проектування; автоматизоване проектування в електроенергетиці; САПР; самостійна робота