Мотивація персоналу в системі управління економічною ефективністю трудових ресурсів підприємства (на прикладі ТОВ СП «Нібулон») - Кравченко, Гліб Ігорович; Kravchenko, Glib (ЦНТУ, 2024)
В першому розділі роботи розглядалися науково-методичні основи мотивації персоналу в системі управління економічною ефективністю трудових ресурсів підприємства, її види та особливості застосування на підприємствах. В другому розділі надано характеристику діяльності підприємства, проаналізовано фінансово-економічну діяльність підприємства, а також здійснено кількісний та якісний аналіз персоналу та оцінено систему мотивації та її вплив трудових ресурсів ТОВ СП «Нібулон». В третьому розділі запропоновано шляхи підвищення ефективності використання системи мотивації персоналу в системі управління економічною ефективністю трудових ресурсів підприємства. In the first section of the work, the scientific and methodological foundations of staff motivation in the system of managing the economic efficiency of the company's labor resources, its types and features of application at enterprises were considered. The second section describes the activity of the enterprise, analyzes the financial and economic activity of the enterprise, as well as carried out quantitative and qualitative analysis of personnel and evaluated the system of motivation and its impact of labor resources of LLC JV Nibulon. The third section proposes ways to increase the efficiency of using the system of motivation of personnel in the system of management of economic efficiency of labor resources of enterprise.
Motivation of personnel in the system of management of economic efficiency of labour resources of the enterprise
Keywords: мотивація; персонал; трудові ресурси; моральна мотивація; матеріальна мотивація; motivation; personnel; labor resources; moral motivation; material motivation