Дослідження енергетичного потенціалу регіональних альтернативних джерел для оптимізації паливно-енергетичних балансів - Плєшков, П. Г.; Кубкін, М. В.; Петрова, К. Г.; Серебренніков, С. В.; Солдатенко, В. П.; Стець, П. Г.; Pleshkov, P.; Kubkin, M.; Petrova, K.; Serebrennikov, S.; Soldatenko, V.; Stec, P. (ХНТУСГ, 2013)
Проведено оцінку енергетичних ресурсів Кіровоградської області, визначено пріоритети використання альтернативних джерел енергії для окремих районів, намічено перспективи їх комплексного використання.Проведена оценка энергетических ресурсов Кировоградской области, определены приоритеты использования альтернативных источников энергии для отдельных районов, намечены перспективы их комплексного использования.The carried out estimation of energy resources of Ki-rovograd region, identified the priorities of alternative energy sources for specific areas slated, planned the prospects for their integrated use.
Исследование энергетического потенциала ре-гиональных альтернативных источников для оп-тимизации топливно-энергетического баланса
The research of energy potential of regional alternative sources for optimizing energy balance
Keywords: енергетичний ресурс; альтернативні джерела енергії; оптимізація; энергетический ресурс; альтернативные источники энергии; оптимизация; energy resource; Alternative Energy Sources; optimization