Проектування комп’ютерних систем та мереж. Контрольні роботи - Смірнов, О. А.; Буравченко, К. О.; Смірнова, Т. В.; Конопліцька-Слободенюк, О. К.; Смірнов, С. А. (My University, 2025)
Метою викладання дисципліни «Проектування комп’ютерних систем та мереж» є формування у здобувачів вищої освіти ґрунтовних теоретичних знань, практичних умінь та навичок, необхідних для застосування в професійній діяльності у сфері проектування комп’ютерних систем та мереж.
Keywords: комп'ютерні мережі; схеми IP-адресації; проектування; маршрутизація; мережеві дані; computer networks; IP addressing schemes; designing; routing; network data