Особливості структуроутворення при індукційному наплавленні кераміко-металевих зносостійких шарів - Саінсус, О. Д.; Черновол, М. І.; Кропівний, В. М.; Надворний, Б. Є. (КНТУ, 2006)
У статті описані результати дослідження процесів форірування кераміко-металевих шарів при індукційному наплавленні. Показана роль дифузії та розчинення компонентів шихти при структуроутворенні зносостійких покриттів. The results of research of processes of foryrovanyya keramyko are described in the article - metallic layers at induction naplavke. The role of diffusion and dissolution of components of charge is rotined at gelation of wearproof coverages.
Keywords: індукційна наплавка; кераміко-металеві слои; лапи культиваторів; карбідні наповнювачі; зносостійкість