Розроблення системи електропостачання пивзаводу продуктивністю 50 тис. гектолітрів на рік - Щаділов, Олексій Олександрович; Shchadilov, Oleksii (ЦНТУ, 2025)
Метою роботи з електропостачання пивного заводу є забезпечення надійного, безперебійного, економічного та безпечного постачання електроенергії для всіх технологічних процесів виробництва пива. А це визначення необхідної потужності для всіх споживачів заводу, включаючи варильний цех, холодильне обладнання, насоси, компресори та освітлення, розробка схеми живлення заводу, вибір напруги, кабельних ліній та електрообладнання тощо. У спеціальному розділі роботи було розроблено та запропоновано систему автоматичного регулювання температури при процесі пастерізації пива. The purpose of the work on the power supply of the brewery is to ensure a reliable, uninterrupted, economical and safe supply of electricity for all technological processes of beer production. And this is the determination of the required power for all consumers of the plant, including the brewing plant, refrigeration equipment, pumps, compressors and lighting, the development of the plant power supply scheme, the selection of voltage, cable lines and electrical equipment, etc. In a special section of the work, a system for automatic temperature control during the beer pasteurization process was developed and proposed.
Development of a power supply system for a brewery with a capacity of 50 thousand hectoliters per year
Keywords: система електроспоживання; електричне навантаження; електроприймач; потужність; електрична енергія; система автоматики; регулювання; power consumption system; electrical load; electrical receiver; power; electrical energy; automation system; regulation