Фінансовий потенціал підприємств та методи його оцінки - Іщенко, Н. А.; Ischenko, N. (ЦНТУ, 2024)
Досліджуються фінансовий потенціал підприємств та методи його оцінки.
Keywords: фінансовий менеджмент; фінанси підприємства; оцінювання рівня фінансового потенціалу підприємства