Розрахунок регулюючого об’єму РЧВ за допомогою комп’ютера - Ковальчук, Н. В. (КНТУ, 2015)
Розроблені алгоритм і програма розрахунків регулюючого об’єму резервуару чистої води дають можливість за короткий час виконати багато варіантів розрахунків. Результати цих розрахунків можуть слугувати як перевірка або альтернатива графічним методам визначення необхідного об’єму резервуара.
Keywords: резервуар чистої води; регулююча ємність; регулюючий об’єм; водоспоживання; насосна станція; витрата; подача; рівень води