Проблеми фінансової безпеки в Україні та шляхи їх подолання - Самсонова, К. В.; Samsonova, K.; Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кіровоград : „Поліграф-сервіс”, 2011)
У статті визначено особливості фінансової безпеки і шляхи покращення регулювання фінансової безпеки в Україні. The article outlines the features of financial security and ways to improve financial security regulation in Ukraine.
Problems of financial security in Ukraine and ways to overcome them
Keywords: фінансова безпека; фінансово-економічна криза; загрози; бюджетна політика; капіталізація банківської системи; financial security; financial and economic crisis; threats; fiscal policy; capitalization of the banking system