Сепаратор зерна - Васильковський, О. М.; Васильковська, К. В.; Лещенко, С. М.; Мороз, С. М.; Петренко, Д. І.; Шабленко, Д. А. (ДП Український інститут промислової власності, 2015)
Сепаратор зерна, що містить колосове решето, підсівне решето і транспортерний очисник робочих отворів, який відрізняється тим, що тяговий орган транспортерного очисника отворів виконаний у вигляді суцільної стрічки.
Keywords: сепаратор; зерноочистка; транспортерний очисник; суцільне решето