Форма організації обліку як елемент облікової політики малого підприємства - Смірнова, І. В.; Smirnova, I. (Економічна думка, 2007)
Наведено групи елементів облікової політики та застосування форм обліку у малих підприємствах
Form of accounting organization as an element of accounting policy of a small enterprise
Keywords: форма обліку; облікова політика; accounting form; accounting policy