Оптимизация технологий поверхностного упрочнения по критериям прочности - Соловых, Е. К.; Ляшенко, Б. А.; Солових, Є. К.; Ляшенко, Б. А.; Solovykh, E.; Lyashenko, B. (КНТУ, 2010)
Установлено, что механические характеристики покрытий зависят от технологических режимов нанесения. Предложена методика оптимизации и управления технологическим процессом по критериям прочности и материалоемкости. Установлено, що механічні характеристики покриттів залежать від технологічних режимів нанесення. Запропоновано методику оптимізації й управління технологічним процесом за критеріями міцності і матеріалоємності. It is set that mechanical descriptions of coverages depend on the technological modes of causing. The method of optimization and technological process control is offered on the criteria of durability and resourcedemanding.
Оптимізація технологій поверхневого зміцнення по критеріях міцності
Optimization technologies of the superficial work-hardening on the criteria of durability
Keywords: покрытия; прочность; оптимизация; механические характеристики; критерии; материалоемкость