Електричні машини. Самостійна робота - Плєшков, П. Г.; Гарасьова, Н. Ю.; Дубенко, С. В. (ЦНТУ, 2026)
У методичних рекомендаціях подано загальну характеристику вибіркової освітньої компоненти «Енергоефективний промисловий електропривод та системи керування технологічними процесами. Визначено мету, завдання та інформаційний зміст дисципліни, наведено перелік рекомендованих джерел інформації та питання для самоконтролю. Методичні рекомендації містять узагальнені вказівки щодо організації самостійної роботи здобувачів освіти, зокрема під час опрацювання навчальної та наукової літератури, підготовки до виконання практичних робіт, модульного контролю та тестування. Також представлено основні положення щодо політики вивчення дисципліни та системи оцінювання навчальних досягнень.
Keywords: трансформатори; електричні машини змінного струму; самостійна робота; електромеханічні процеси