Автоматизована система керування процесом завантаження підйомника при паркуванні легкових автомобілів - Петренко, Сергій Антонович; Petrenko, Serhiy (ЦНТУ, 2024)
Зважаючи на специфіку розвитку міст України в сучасних економічних умовах, виникає нагальна потреба у створенні ефективних підходів до організації паркувальних зон для легкових автомобілів індивідуального користування. Проблема гармонійного поєднання міської забудови з раціональним регулюванням транспортного руху стає дедалі гострішою через стрімке збільшення рівня автомобілізації. Taking into account the specifics of the development of Ukrainian cities in modern economic conditions, there is an urgent need to create effective approaches to organization parking areas for passenger cars for individual use. The problem of harmonious combination of urban development with rational regulation of traffic becomes more and more acute due to rapid increasing the level of motorization.
Automated control system for the lift loading process during car parking
Keywords: автоматизована система керування; завантаження підйомника; легковий автомобіль; automated control system; loading the lift; passenger car