Регулювання зовнішньоекономічних відносин у контексті соціальної відповідальності - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Тусовка, 2020)
Стаття розкриває окремі аспекти зовнішньоекономічного впливу на демографічні процеси всередині країни. Визначаються загальні принципи та механізм державного регулювання економічних стосунків на міжнародному рівні як способу оптимізації внутрішньої демографічної ситуації. The article discloses separate aspects of the external economic influence on demographic processes inside of the country. The general principles and the mechanism of state regulation of economic relations on international level as the method of optimization of an internal demographic situation are defined.
Regulation of foreign economic relations in the context of social responsibility
Keywords: соціальна відповідальність; митно-тарифне регулювання; демографічний стан; експорт; імпорт; контрабанда; міграція; social responsibility; сustoms-tariff regulation; demographic situation; export; import; contraband; migration