Взаємозв’язок конкурентної стратегії і організаційної культури - Романюк, Л. М. (ДНУ, 2005)
Тісний зв’язок між конкурентною стратегією підприємства і організаційною культурою є дійовим засобом управління персоналом. Для забезпечення підприємствам тривалих конкурентних переваг необхідно забезпечувати зв’язок між конкурентними стратегіями та певними організаційними культурами.
Keywords: конкурентна стратегія; організаційна культура; підприємство; персонал