Політична та правова думка Арабського Сходу : проблеми держави та політики - Боднаров, О. Г. (КНТУ, 2013)
У статті розглядаються проблеми держави та політики розроблені Абу-ан-Насром аль – Фарабі, Братів чистоти, Ібн Сіна та Ібн Рушд. «Іслам», «халіфат», «релігія», «етика», «імамат», «Коран», «суна».
Keywords: правова думка; Арабський Схід; держава; політика