Сучасний стан економіки України: проблеми та перспективи розвитку. 2025 - (:unkn) unknown (ЦНТУ, 2025)
Збірник містить матеріали ХІ Обласної науково-практичної конференції учнів та здобувачів вищої освіти - Сучасний стан економіки України: проблеми та перспективи розвитку‖, яка відбувалась 17-19 квітня 2025 року у Центральноукраїнському національному технічному університеті, м. Кропивницький. Доповіді учасників НПК присвячені проблемам та перспективам розвитку економіки кризового стану; питанням ринку праці: професії, тенденції та виклики сучасності; проблемам плагіату в академічному середовищі; формуванню споживчих рішень під впливом інтернет-реклами; зростаючої ролі молоді в економіці: виклики безпеки життєдіяльності в економічному просторі; активізації розвитку ветеранського підприємництва в Україні.
Keywords: проблеми та перспективи розвитку економіки кризового стану; ринок праці; професії; ветеранське підприємництво