Управління матеріальними ресурсами - Костромін, Г. Т.; Kostromin, G. (Імекс, 2007)
Навчальний посібник покликаний допомогти всім, хто буде ним користуватися, надати представлення про суть матеріальних ресурсів, як основи матеріального виробництва, принципах, шляхах і методах управління ними в умовах ринкової економіки, а також вивчити и навчитися застосовувати економічно обґрунтуванні управлінські рішення по ефективному и раціональному використанню матеріальних ресурсів на підприємстві. Навчальний посібник написаний згідно вимог типових програм и призначений для студентів, аспірантів, викладачів вузів всіх рівнів, а також буде корисний для спеціалістів цієї сфери підприємств всіх форм власності.
Material Resources Management
Keywords: матеріальні ресурси; ринок засобів виробництва; товарно-грошовий обіг; матеріально-технічне забезпечення виробництва; матеріально-технічне постачання; служба постачання підприємства; господарський зв'язок між підприємствами; виробнича інфраструктура; нормування; збутова політика; збут продукції; ринок збуту; служба збуту готової продукції; інформаційна робота; сервіс; реклама продукції; оптова торгівля; виробничі запаси