Проблеми формування стратегії розвитку машинобудівного підприємства - Тиханський, М. О.; Липчанський, В. О. (ЦНТУ, 2017)
У статті розглянуто особливості стратегічного підходу до ведення бізнесу та досліджено поняття стратегії підприємства. Виявлено проблеми формування та реалізації стратегії розвитку машинобудівних підприємств України.
Keywords: розробка стратегії; стратегія; машинобудування; стратегічний підхід; стратегія розвитку; проблеми машинобудування; формування стратегії машинобудівного підприємства; диверсифікація діяльності машинобудівних підприємств