Українська розмовна мова в ситуаціях - Ліпатова, М. В.; Царук, А. П. (ЦНТУ, 2019)
Методичні вказівки Українська розмовна мова в ситуаціях призначені для розвитку навичок діалогічного мовлення іноземних студентів. Методичні вказівки містять різноманітні ситуативні діалоги, розмовні моделі та вирази, лексико - граматичні завдання.
Keywords: діалогічне мовлення; студент-іноземець