Організація архівної справи в Національній науковій сільськогосподарській бібліотеці Національної академії аграрних наук України - Татарчук, Л. (ЦНТУ, 2021)
У тезах визначено, що для репрезентації і популяризації архівних документів використовується виставкова, видавнича діяльність через введення до наукового обігу здобутків аграрної науки та документальної спадщини визначних її представників, науково-дослідних установ і вищих навчальних закладів в Україні у вигляді збірників, монографій, баз даних, складення реєстрів особливо цінних, унікальних документів, каталогів тощо.
Organization of archival work in the National scientific agricultural library of the National academy of agricultural sciences of Ukraine
Keywords: архівний фонд; документи; архівна справа