Проектування технологічних процесів для верстатів з ЧПУ - Скібінський, О. І.; Селєхова, В. М. (ЦНТУ, 2018)
Курс «Проектування технологічних процесів для верстатів з ЧПУ» (ПТПВ ЧПУ) включає цикл лекцій, лабораторних та самостійних занять і спрямований на підвищення кваліфікації майбутнього фахівця. Курс «ПТПВ ЧПУ» має загальну мету, яка передбачає підготовку студентів до самостійної роботи з проектування технологічних процесів для верстатів з ЧПУ.
Keywords: числове програмне управління; G-код; управляюча програма; кадр управляючої програми; слово управляючої програми; Swansoft CNC Simulation; токарна обробка; фрезерна обробка