Управління ризиками торгівельного підприємства: напрями вдосконалення - Познанська, Ірина Євгеніївна; Poznanska, Iryna (ЦНТУ, 2024)
Мета дослідження полягає у визначенні та аналізі оптимальних стратегій управління ризиками на торгівельному підприємстві «Укрсельхозтехніка» з метою підвищення стійкості та конкурентоспроможності. Завданнями роботи є проведення аналізу та ідентифікацію управління ризками на ПП "Укрсельхозтехніка" за допомогою сучасних підходів. Головною метою є визначення та оцінка ризиків, що впливають на конкурентоспроможність підприємства, а також розробка стратегій для їх виявлення. Дослідження також націлено на визначення методів управління ризиками, які можуть бути застосовані у контексті підприємства, зокрема, ПП «Укрсільгостехніка». Об'єктом дослідження є управління ризиками підприємства, що діє в умовах сучасної ринкової середовища. The purpose of the study is to identify and analyze the optimal risk management strategies at the trading enterprise "Ukrselkhoztechnika" in order to increase sustainability and competitiveness. The objectives of the study are to analyze and identify risk management at the private enterprise "Ukrselkhoztechnika" using modern approaches. The main goal is to identify and assess the risks that affect the competitiveness of the enterprise, as well as to develop strategies for their identification. The study also aims to identify risk management methods that can be applied in the context of an enterprise, in particular, the PE "Ukrsilhoztekhnika". The object of research is risk management of an enterprise operating in the modern market environment.
Risk management of the trading enterprise: directions for improvement
Keywords: конкурентоспроможність; управління; удосконалення; приватне підприємство; ризики; competitiveness; management; improvement; private enterprise; risks